Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TAIDEPAJA 

FI/ENG

Taidepaja kokoontuu Multi-Cultilla Päijänteenkatu 1, Lahti,  kerran kuukaudessa. Katso tarkemmat kokoontumisajat kalenterista. Taidepajassa kokoonnutaan kuvantekemisen eri muotojen äärelle. Voit halutessasi ottaa mukaan omat välineet, keskeneräisiä tai valmiita töitä, tai tulla ja aloittaa paikan päällä. Osallistujien toiveet huomioiden pajassa voidaan käsitellä yhdessä tekniikoita, joihin paneutua syvemmin. Myös taidenäyttelyissä käyminen on mahdollista. Tule mukaan tekemään omaa juttuasi! Saat ohjausta halutessasi. Pajan ohjaajana toimii kuvataiteilija Magdaleena Jakkila. 

Pajojen sisältö muotoutuu osallistujien kiinnostuksen mukaan. Paikalle ovat tervetulleet aivan kaikki, sinun ei tarvitse olla Lahden Seta Ry:n jäsen. Osallistuminen on maksutonta eikä taidepajaan ole ikärajaa.

Taidepajaa järjestää Lahden Seta Ry. Lahden Seta ry on ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on edistää seksuaalista- ja sukupuolista tasa-arvoa ja pyrkiä ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja syrjintää.

Tarkemmat tiedustelut: info (at) lahdenseta.fi.

***

Taidepaja is an art workshop guided by artist Magdaleena Jakkila. We will meet at Multi-Culti, Päijänteenkatu 1.

The content of the art workshop will be shaped by the interest of the participants. Participation is free of charge and there is no age limit for the art workshop. Everyone is warmly welcome.

Art Workshop/Taidepaja is organized by Lahden Seta Ry. Lahden Seta is a non-governmental organization that promotes the rights of sexual minorities and gender minorities. Lahden Seta is situated in Lahti but operates all over Päijät-Häme region.

For further inquiries contact us at info (at) lahdenseta.fi. 
Check the dates and times from the calendar.