Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OLKKARI

 FI/ENG

Lahden Setan olkkari-illat ovat kaikille avoimia iltoja. Olkkarissa voi olla ohjattua ohjelmaa, mutta useimmiten aihetta tai ohjelmaa ei ole määritelty, jolloin jokaisella kerralla osallistujat itse määrittelevät, mitä haluavat tehdä. Paikalle voi tulla hetkeksi, juomaan kahvit tai olla vaikka koko illan. Jokainen kerta muotoutuu paikalla saapuvien ihmisten toiveiden mukaan.

Tarjolla myös lämmintä juotavaa ja pientä purtavaa.

 

Ryhmän suositusikäraja on 13 -vuotta, mutta huoltajan kanssa paikalle tullessa suositusikärajaa ei ole. Jos olet alle 13 ja olisit kiinnostunut ryhmästä, voit olla etukäteen yhteydessä Olkkarin ohjaajiin info(a)lahdenseta.fi.

 

Olkkari-iltaa järjestää Lahden Seta Ry. Lahden Seta ry on ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on edistää seksuaalista- ja sukupuolista tasa-arvoa ja pyrkiä ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja syrjintää.

 

Mukaan ovat tervetulleita aivan kaikki. Lahden Setan toiminta on syrjinnästä vapaata eikä sinun tarvitse olla yhdistyksen jäsen osallistuaksesi.

 

ESTEETTÖMYYS
Saliin ja viidakkohuoneeseen esteetön pääsy rampilla. Tiloissa ei ole esteetöntä WC tilaa.

 

YHTEYSTIEDOT

Ohjaajina toimivat Lahden Seta Ry:n vapaaehtoiset ohjaajat:

Pilvi Kuhmonen

info(a)lahdenseta.fi

 

Lisää Lahden Seta Ry:n toiminnasta osoitteessawww.lahdenseta.fi!

 

Lahden Seta on syrjinnästä vapaa ja noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

Turvallisemman tilan periaatteet

  • Kaikenlainen syrjintä, rasismi ja häirintä ovat tapahtumissamme ehdottomasti kiellettyjä.

  • Kunnioita omia ja toisten rajoja – fyysisiä ja henkisiä.

  • Ei tarkoittaa ei. Lopeta tai muuta käytöstäsi, jos toinen niin pyytää.

  • Älä tee oletuksia kenenkään sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, toimintakyvystä tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksista.

  • Ole avoin ja kuuntele – älä oleta tai yleistä kenenkään kokemusta.

  • Kunnioita jokaisen oikeutta itsemäärittelyyn tai -määrittelemättömyyteen.

  • Anna tilaa! Huolehdi että kaikki tulevat keskustelussa kuulluksi ja pääsevät osalliseksi.

  • Jokainen on vastuussa turvallisemman tilan toteutumisesta. Jos havaitset syrjintää, rasismia tai häirintää, puutu tilanteeseen.***

Lahden Seta’s Olkkari-ilta is casual and relaxed hang around evening in Multi-Culti. You can check the dates from the calendar. Normally we don’t have guided programs but participants themselves can define what they want to do. You can just pop by and have a cup of tea or stay the whole evening. Olkkari-ilta is open to everyone. Welcome!

Olkkari-ilta is organized by Lahden Seta Ry. Lahden Seta is a non-governmental organization that promotes the rights of sexual minorities and gender minorities. Lahden Seta is situated in Lahti but operates all over Päijät-Häme region.

For further inquiries contact us at info (at) lahdenseta.fi.