Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OLKKARI

 FI/ENG

PAIKKA: Multi-Culti, Päijänteenkatu 1.

Lahden Setan olkkari-illat ovat kaikille avoimia iltoja. Katso tarkemmat ajankohdat kalenterista. Olkkarissa voi olla ohjattua ohjelmaa, mutta useimmiten aihetta tai ohjelmaa ei ole määritelty, jolloin jokaisella kerralla osallistujat itse määrittelevät, mitä haluavat tehdä. 

Paikalle voi tulla hetkeksi, juomaan kahvit tai olla vaikka koko illan. Jokainen kerta muotoutuu paikalla saapuvien ihmisten toiveiden mukaan. Olkkari-illat ovat avoimia kaikille, sinun ei tarvitse olla Lahden Seta Ry:n jäsen osallistuaksesi.

Tarjolla myös lämmintä juotavaa ja pientä purtavaa.

Olkkari-iltaa järjestää Lahden Seta Ry. Lahden Seta ry on ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on edistää seksuaalista- ja sukupuolista tasa-arvoa ja pyrkiä ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja syrjintää.

Tarkemmat tiedustelut: info (at) lahdenseta.fi.

***

Lahden Seta’s Olkkari-ilta is casual and relaxed hang around evening in Multi-Culti. You can check the dates from the calendar. Normally we don’t have guided programs but participants themselves can define what they want to do. You can just pop by and have a cup of tea or stay the whole evening. Olkkari-ilta is open to everyone. Welcome!

Olkkari-ilta is organized by Lahden Seta Ry. Lahden Seta is a non-governmental organization that promotes the rights of sexual minorities and gender minorities. Lahden Seta is situated in Lahti but operates all over Päijät-Häme region.

For further inquiries contact us at info (at) lahdenseta.fi.