Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LAUTAPELIT

 

Lauta- ja korttipelaamiseen keskittyvä ryhmä kokoaa yhteen peleistä kiinnostuneet ihmiset. Ryhmään on tervetullut kuka tahansa, yhdistyksen jäsenyys tai vähemmistöön kuuluminen ei ole edellytys. Mukaan saa ja kannattaa ottaa myös omia pelejä.

 

Porukka kokoontuu Multi-Cultissa osoitteessa Päijänteenkatu 1, Lahti, noin kerran kuukaudessa, mutta tarkemmat kokoontumisajat voit tarkistaa kalenterista.

 

Ryhmään on hyvä saapua ajoissa, sillä monet pelit ovat pitkäkestoisia. Tästä syystä ne olisi hyvä aloittaa mahdollisimman pian. Kaikkiin peleihin ei valitettavasti kesken pelin pääse mukaan, jonka vuoksi toisinaan myöhemmin saapuneet voivat joutua odottamaan peliseuraa. Paikalle voi toki tulla myös ne, jotka eivät pelaa, mutta tässä tapauksessa kunnioitathan niitä, jotka pelaavat eli puhut rauhallisesti ja et häiritse pelaajia.

 

Ryhmänohjaajina toimivat Heidi ja Janne.

 

Esteettömyys: Multi-Cultin saliin ja viidakkohuoneeseen esteetön pääsy rampilla. Tiloissa ei ole esteetöntä WC tilaa.

Jos haluat antaa palautetta, kehitysehdotuksia tai ottaa yhteyttä ryhmään liittyen, voit laittaa viestiä yhdistyksen sähköpostiin info (at) lahdenseta.fi ja otsikoida viestin "Lautapelit."