Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ERÄILYPORUKKA

Matalan kynnyksen eräilyryhmä meille kaupunkilaisille.

 

Retkeillään Lahdessa ja lähiympäristössä erilaisissa paikoissa, toisinaan kävelymatka on ihan lyhyt, toisinaan joutuu vähän jumppaamaan päästäkseen pelipaikoille. Ilmoitamme aina erikseen tapahtumatiedoissa, kuinka vaativa reissu on luvassa.

 

Mukaan tarvitset: Mukavat retkeilyvarusteet, jotain ravitsevaa evästä ja vesipullon,... Muistathan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, Lahden Seta Ry ei vakuuta osallistujia. Meillä on mukana myös ensiapupakkaus.

 

Koirat ovat tervetulleita mukaan, kunhan tulevat toimeen muiden koirien kanssa :) Jos sinulla on koira mukana ja tarvitset hällekin autokyydin, on siitä sovittava erikseen kyyditsijän kanssa. Laita siis viestiä osoitteeseen info(a)lahdenseta.fi. HUOM! Ilmoittauduthan tapahtumaan joko Facebookissa TAI sähköpostitse info(a)lahdenseta.fi, jotta tiedämme kuinka moni tarvitsee autokyydin kohteeseen.

 

Seuraavat retket: 18. heinäkuuta 2018 klo 18:00–21:00. Retkikohde on Vääksy. Tapahtuma Facebookissa!

Ke 18.7. klo 18:00 lähdetään retkeilemään Vääksyn kanavalle ja Kalmarin uimarannalle. Alkuperäinen ajatus oli mennä Kukonkoivuun nuotiolle keittämään nokipannukahvit ja nauttimaan suojärven rauhasta, mutta TODELLA kuuman sään ja metsäpalovaroituksen vuoksi menemmekin Vääksyyn.

Ohjelmassa: kävelyretki Vääksyn kanavan maisemissa ja piknik ja uintimahdollisuus Kalmarin uimarannalla. Autot jätetään Kalmarintien parkkipaikalle. Laita navigaattoriin osoite Kalmarintie 10 niin löydät varmasti paikalle. Lahden Seta tarjoaa pientä piknik evästä.


Kyyti lähtee klo 18:00 Multi-Cultilta (Päijänteenkatu 1), mutta paikalle voi tulla myös omalla autolla. Tapahtumalla ei ole tarkkaa päättymisaikaa.

 

Katso tarkempaa tietoa Facebookista Lahden Setan tapahtumista tai laita meille sähköpostia osoitteeseen info(a)lahdenseta.fi.

 

SÄÄVARAUS: Ohjelmaa tai ajankohtaa voidaan muuttaa, jos sää ei ole suosiollinen.

 

Ohjaajina toimii Piija Harmokivi ja AK Norojärvi.