Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PALVELUOHJAAJA

 

Jokaisen henkilön ihmisoikeudet tulisi toteutua kaikilla elämänalueilla. Seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli-identiteetti, sukupuolen ilmaisu tai muut ihmisen henkilökohtaiset ominaisuudet eivät saa rajoittaa esimerkiksi väkivallan uhrin avun saantia, ikäihmisten tai perheiden palveluita, pääsyä työelämään tai osallisuutta kansalaistoimintaan.

Yhdistyksen palveluohjaaja auttaa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi palveluohjaaja auttaa puuttumaan syrjintään, jos olet kokenut epäasiallista kohtelua seksuaalisen suuntautumisen ja/tai sukupuolen perusteella.

 

Palveluohjaus

Palveluohjaajaan voivat ottaa yhteyttä eri alojen ammattilaiset, jotka kaipaavat neuvoa, ohjeistusta tai tukea seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvissä teemoissa. Palveluohjauksen kautta ammattilaisilla on mahdollisuus saada esimerkiksi tukea kuinka omassa organisaatiossa huomioidaan seksuaalu- ja/tai sukupuolivähemmistöt. Lisäksi palveluohjauksen kautta on mahdollisuus saada neuvoja yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitteluun, jossa huomioidaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt.

 

Yksilöohjaus

Yksilöohjausta toteutetaan Päijät-Hämeen alueella. Yksilöohjauksessa annetaan tukea seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja identiteettiään pohtiville ihmisille sekä heidän läheisilleen. Yhteydenoton aiheita voivat olla seksuaalinen suuntautuminen, seksi ja seksuaalisuus, sukupuoli-identiteetti sekä sukupuolen ilmaisu.

 

 

Ammatillista yksilöohjausta on mahdollista saada maksimissaan 1-5 krt/asiakas.

 

 

Palveluohjaajana toimii Mikko Ahtila, sosionomi (AMK), LTO, MPEAT, NTM.

Mikko on Setan ammatillisten koulutusten kouluttaja, sekä vastaa Lahden Setan koulutuksista. Mikolla on kahdenkymmenen vuoden ajalta kokemusta erilaisista tehtävistä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ja heidän läheistensä parissa työskentelystä. Mikko on lisäksi käynyt muun muassa transryhmien ohjaajakoulutuksen ja Setan valtakunnallisen ohjaajakoulutuksen.

 

Palveluohjaajan tavoitat sähköpostitse:

Lahden Seta Ry

Palveluohjaaja

Mikko Ahtila

palveluohjaaja(a)lahdenseta.fi.

p. 0442397901