Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYSTIEDOT

 

info(a)lahdenseta.fi

puheenjohtaja(a)lahdenseta.fi

p.044 2397854 

 

Postiosoite: PL 4, 15101 Lahti

Y-tunnus 2714771-5

 

Yhdistyksen pankkitili:

Helmi Säästöpankki

FI31 4212 0010 0914 58

BIC-koodi: ITELFIHH

Jäsenmaksut viite: 12140

Lahjoitukset viite:  12195

Muut viite:             12331

 

Lahden Setan löytää facebookistaTwitteristä ja 

Instagramista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä edellä mainittuja sosiaalisen median palveluita voit seurata niitä myös täältä ilman kirjautumista palveluihin.

KOULUTUS

 

Lahden Seta ry tarjoaa erilaisia koulutuskokonaisuuksia seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyen.            

 

Koulutuksissa yleisesti käsiteltäviä asioita ovat mm. Seta ry:n esittely, seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuus, HLBTIQ-terminologia ja seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön kuuluvan henkilön kohtaaminen. Monissa koulutuksissa näkökulmana on yhdenvertaisuus.

 

Kokemuskouluttajat ja perusvierailut

 

Perusvierailujen kohderyhmiä ovat mm. peruskoulujen (7. luokka-asteesta alkaen) ja 2. asteen oppilaat, Prometheus- ja rippikoululeiriläiset sekä erilaiset nuorisoryhmät.

 

Tarjoamme peruskoulutuksen ja/tai kokemuskouluttajan lyhyen vierailun hintaan 30 € / 45 minuuttia tai 50 € / 70 minuuttia. Jos tilaaja toivoo koulutuksessa käytetyn materiaalin jakamista osallistujille, tilaaja vastaa sen kopiointikustannuksista. Matkakulut laskutetaan tilaajalta, jos koulutus järjestetään Lahden kaupunkiliikenteen ulkopuolella.

 

Peruskoulutusten toteuttajina toimivat pääsääntöisesti yhdistyksen vapaaehtoiset, jotka ovat käyneet Setan kouluttajakoulutuksen. Kokemuskouluttajat kuuluvat itse seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön ja kertovat omasta näkökulmastaan ja he eivät välttämättä ole käyneet Setan kouluttajakoulutusta.

 

Ammatilliset ja täydennyskoulutukset

 

Ammatillisten ja täydennyskoulutusten kohderyhmänä ovat useimmin sosiaali- ja/tai terveysalalle suuntautuvat opiskelijat tai alalla jo työskentelevät ammattilaiset. Ammatilliset ja täydennyskoulutukset räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaan.

 

Ammatilliset ja täydennyskoulutukset tarjoamme hintaan 95 € / 90 min. Hinta sisältää koulutuksessa käytetyn materiaalin osallistujille (max.30kpl). Matkakulut laskutetaan tilaajalta, jos koulutus järjestetään Lahden kaupunkiliikenteen ulkopuolella.

 

Ammatillisten ja täydennyskoulutusten kouluttajana toimii aina Setan ammatillisten koulutusten kouluttaja ja niihin voidaan yhdistää erikseen kokemuskouluttajan vierailu.

 

Ota yhteyttä ja sovitaan tarpeisiisi sopivasta koulutuksesta: puheenjohtaja(a)lahdenseta.fi.