Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYSTIEDOT

 

info(a)lahdenseta.fi

puheenjohtaja(a)lahdenseta.fi

p.044 2397854 

 

Postiosoite: PL 4, 15101 Lahti

Y-tunnus 2714771-5

 

Yhdistyksen pankkitili:

Helmi Säästöpankki

FI31 4212 0010 0914 58

BIC-koodi: ITELFIHH

Jäsenmaksut viite: 12140

Lahjoitukset viite:  12195

Muut viite:             12331

 

Lahden Setan löytää facebookistaTwitteristä ja 

Instagramista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä edellä mainittuja sosiaalisen median palveluita voit seurata niitä myös täältä ilman kirjautumista palveluihin.

 

 

  KIITOS!

 

Lahti Pride on kaikille avoin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko, jota järjestää vuosittain Lahden Seta Ry.

 

 

Lahti Pride 2017 viikkoa vietettiin 7. – 13.8.2017. Tapahtuma keräsi tänä vuonna noin 1000 kävijää! Suuri kiitos ja kumarrus kaikille osallistuneille, jotka ilmaisitte tukenne yhdenvertaisuuden, moninaisuuden ja rakkauden puolesta.

 

 

Tapahtumatyöryhmä hengähtää nyt hetken, mutta pian alamme jo suunnitella tulevaa vuotta ja uutta Lahti Pride tapahtumaa. Lahti Pride 2017 viikon palautelomake on avattu.  Lomake on tarkoitettu Lahti Pride 2017 viikon osallistujille ja yhteistyökumppaneille. Annathan meille palautetta, koska sen avulla saamme tärkeää tietoa miten onnistuimme tänä vuonna ja miten tehdä ensi vuoden Lahti Pridesta entistä parempi. Linkki lomakkeelle tässä!

 

 

Tänä vuonna Lahti Pride sai paljon näkyvyyttä ja kaupungissa tapahtui uudenlaista heräämistä tärkeän aiheen äärellä. Lahden Pääkirjasto järjesti lukuisia erilaisia Pride viikon tapahtumia ja yrityksetkin heräsivät yhteistyöhön. EsimerkiksiLahden Prismojen ja Sokoksen kahvilat löivät Lahti Priden kanssa sateenkaarevat hynttyyt yhteen Pride viikon juhlinnassa ja tarjosivat Lahti Pride 2017 viikolla Lahden Setan jäsenille, sekä kaikille muidenkin Setan jäsenjärjestöjen jäsenille upean sateenkaarileivostarjouksen!

 

 

Lahti Pride 2017 tapahtumaa järjestetään täysin vapaaehtoisten voimin. Tarvitsemme aina uusia innokkaita tekijöitä ja tarjolla on kaikenlaisia työtehtäviä suunnittelusta tapahtumissa työskentelyyn. Jos haluat mukaan, ota yhteys Lahden Setan puheenjohtajaan Janne Siltaseen: puheenjohtaja@lahdenseta.fi, tai puhelimitsep.044 2397854.

 

 

Vuonna 2017 Lahti Pride -viikkoa vietettiin teemalla YHDESSÄ.

 

Lahti Pride Facebookissa!

Lahti Pride nettisivut!

Grafiikat: Graafikko Maro Järvinen

 

Yhteystiedot: tapahtumatuottaja(a)lahtipride.fi