Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LAHDEN SETAN JÄSENMAKSUT VUONNA 2019

 

Varsinaiset jäsenet:            18 / 12€  

Alennettu jäsenmaksu on tarkoitettu opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja ase- tai siviilipalvelusta suorittaville sekä pienituloisille.

 

Monivuotinen jäsenyys:    40 € (3 vuotta)

Varsinainen jäsenmaksu on mahdollista maksaa kerralla kolmeksi vuodeksi. Jäsenmaksu tulee hieman halvemmaksi, kuin joka vuosi erikseen maksettaessa. Jäsenmaksusta ei tarvitse kolmeen vuoteen välittää ja jos jäsenmaksua kolmen vuoden aikana nostetaan, ei se vaikuta ennakkoon maksettuun jäsenyyteen. Monivuotinen jäsenyys säästää yhdistyksen resursseja sekä helpottaa vapaaehtoisten työtä.

 

Kannatusjäsenet:                50€ 

Kannatusjäsenyys on nimensä mukaisesti kannatusluontoinen jäsenmaksu, ja se ei oikeuta äänioikeuteen yhdistyksen kokouksissa. Saat halutessasi kuitenkin jäsenkortin, jolla voit hyödyntää jäsenetuja.

 

Alaikäinen jäsen:                     0€

Jos henkilö on varsinaiseksi jäseneksi liittyessään 15 - 17-vuotias, on jäsenyys ilmainen. Kun alaikäinen varsinainen jäsen täyttää 18 -vuotta, on hän kyseisen vuoden loppuun asti vapautettu jäsenmaksusta. Maksuton jäsenyys koskee vain varsinaista jäsenyyttä.

 

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN 

 

Jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille alla olevin tiedoin. Muistathan käydä myös täyttämässä jäsenhakemuksen Yhdistysavaimessa!

 

Saaja: Lahden Seta Ry

Yhdistyksen pankkitili on Holvissa:

Holvi Payment Services Oy

FI49 7997 7990 0405 73

BIC-koodi: HOLVFIHH

Viitenumero: 12140

 

Jos maksaja on eri henkilö kuin jäseneksi liittyjä, lisää viestikenttään jäseneksi liittyvän henkilön nimi, tällöin ei käytetä viitenumeroa.

 

Jos maksat kerralla useamman jäsenmaksun lisää viestikenttään maksettujen jäsenmaksujen saajat ja heidän jäsenyysluokat, tällöin ei käytetä viitenumeroa.

 

Vuoden 2019 jäsentarra on voimassa vuoden 2020 tammikuun loppuun.