Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

JÄSENEKSI

  

Sinä voit liittyä Lahden SETAn jäseneksi.

 

Yhdistyksen jäsenenä tuet toimintaamme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavana kansalais- ja ihmisoikeusjärjestönä. Yhdistys ei ole mitään ilman jäseniään,  sillä jokainen jäsen tuo oman panoksensa yhdistyksen toimintaan, joten jokainen on yhdistyksessä yhdenvertaisesti tärkeä. Lahden Setalle jäsenten maksamat jäsenmaksut ovat merkittävä toiminnan rahoituksen lähde, josta saatavilla tuloilla mahdollistetaan yhdistyksen maksuton kaikille avoin toiminta, kuten monipuoliset vertais- ja harrasteryhmät ja erilaiset tapahtumat sekä rahoitetaan koulutus- ja vaikutustoimintaa, jonka tavoitteena on edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistön kuuluvien asiaa ja lisätä ymmärrystä väestöryhmien kesken. Jäsenmäärä vaikuttaa myös yhdistyksen saamien avustusten määrään ja Lahden Setan vaikutusvaltaan kattojärjestö Seta ry:ssä.

 

Lahden SETA ry:llä on kannatus- ja varsinaisia-jäseniä. Kannatusjäsenien jäsenmaksu on suurempi kuin muilla ja siihen ei kuulu äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa muilta osin jäsenyyksissä ei ole eroja. Varsinainen jäsenyys oikeuttaa kaikkiin jäsenoikeuksiin eli myös äänioikeuteen. Varsinaisen jäsenmaksun voit maksaa "alennettuna", jos oma maksukykysi vähävaraisuuden vuoksi ei mahdollista normaalin jäsenmaksun maksamista. Varsinaisen jäsenyyden voit myös maksaa kerralla kolmeksi vuodeksi maksamalla "monivuotisen jäsenmaksun" tällöin jäsenmaksusta ei tarvitse välittää muutamaan vuoteen, ja mahdolliset jäsenmaksun muutokset tänä aikana eivät vaikuta jäsenyyteen. Varsinaisen jäsenyyden voi myös saada ilmaiseksi, jos olet "alaikäinen" jäseneksi liittyessä. Jäsenyys on ilmainen sen vuoden loppuun, jolloin täytät  18-vuotta. 

 

  • Kannatusjäsenyys:                         50 € / vuosi 2019
  • Varsinainen jäsenyys:
  1. Monivuotinen                                    40 €  /  3-vuotta
  2. Normaali                                           18 €  /  vuosi 2019
  3. Alennettu                                          12 €  /  vuosi 2019  
  4. Alaikäinen                                          0  €  /  vuosi 2019    

   

  >> Jäsenedut                 

 

Täyttämällä liittymislomakkeen tällä sivulla haet Lahden SETA ry:n jäsenyyttä. Sitoudut tällä ilmoituksella antamaan vähintään yhdistyslain vaatimat oikeat ja riittävät tiedot, jotka kirjataan jäsenrekisteriin, jonka ylläpidosta vastaa yhdistyksen hallitus. Jäsenyys tulee voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hakemuksesi käsitellyt. Kaikkeen tähän kuluu maksun jälkeen noin kuukausi. Sitoudut myös noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja yhdistyslakia. Säännöt on luettavissa täältä!