Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

JÄSENEKSI!

  

Kuka tahansa voi liittyä Lahden Setan jäseneksi.

 

Yhdistyksen jäsenenä tuet toimintaamme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavana kansalais- ja ihmisoikeusjärjestönä. Yhdistys ei ole mitään ilman jäseniään, joten jokainen on yhdistyksessä tärkeä. Lahden Setalle jäsenten maksamat jäsenmaksut ovat merkittävä omarahoituksen lähde, josta saatavilla tuloilla mahdollistetaan yhdistyksen maksuton kaikille avoin toiminta, jota on mm. monipuoliset vertais- ja harrasteryhmät ja erilaiset tapahtumat. Jäsenmäärä vaikuttaa myös yhdistyksen saamien avustusten määrään ja Lahden Setan vaikutusvaltaan kattojärjestö Seta ry:ssä.

 

Lahden Setan jäsenmaksu pidetään mahdollisimman matalana, ettei kenelläkään jäseneksi liittyminen jäisi rahasta kiinni. Jos kuitenkin voit ja haluat tukea yhdistystä varsinaista jäsenmaksua suuremmalla summalla, niin kannustamme teitä liittymään varsinaisen jäsenyyden lisäksi (tai sen sijaan) kannatusjäseneksi ja/tai lahjoittamaan yhdistykselle rahaa  Seta ry:n keräystilin kautta. Suuremmilla taloudellisilla resursseilla pystymme takaamaan laadukkaat palvelut myös jatkossa ja laajentamaan niitä entisestään.


Voit liittyä jäseneksi Yhdistysavaimen kautta ja maksamalla jäsenmaksun sieltä löytyvin tiedoin. Jäsenmaksun maksettuasi lähetämme sinulle jäsenkortin noin kuukauden kuluessa. Jäsentiedot säilytetään yhdistysavaimen turvallisessa tietokannassa ja niitä tarkastelemaan pääsevät vain yhdistyksen hallituksen valtuuttamat henkilöt sekä jäsen itse jäsensivujen kautta.

Täyttämällä liittymislomakkeen Yhdistysavaimessa, haet Lahden Seta ry:n jäsenyyttä. Sitoudut tällä ilmoituksella antamaan vähintään yhdistyslain vaatimat oikeat ja riittävät tiedot, jotka kirjataan yhdistyksen jäsenrekisteriin, jonka ylläpidosta vastaa yhdistyksen hallitus. Jäsenyys tulee voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hakemuksen käsitellyt. Sitoudut myös noudattamaan yhdistyksen sääntöjä. Säännöt on luettavissa täältä!

 

Vanhat jäsenet voivat ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista myös Yhdistysavaimen kautta. Vuodesta 2016 alkaen lähetämme jäsenyyden uusijoille vuositarran uuden jäsenkortin sijasta. Säilytä siis vanha jäsenkorttisi. Jos kortti on kulunut ja tarvitset uuden ilmoita siitä lomakkeen avulla.

>> Jäsenedut