Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYSTIEDOT

 

info(a)lahdenseta.fi

puheenjohtaja(a)lahdenseta.fi

p.044 2397854 

 

Postiosoite: PL 4, 15101 Lahti

Y-tunnus 2714771-5

 

Yhdistyksen pankkitili on Holvissa:

Holvi Payment Services Oy

FI49 7997 7990 0405 73

BIC-koodi: HOLVFIHH

 

Viite viestikenttään:

Jäsenmaksun viite: Jäsenmaksu 2018

Lahjoitusten viite: Lahjoitukset 2018

 

Lahden Setan löytää facebookistaTwitteristä ja 

Instagramista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä edellä mainittuja sosiaalisen median palveluita voit seurata niitä myös täältä ilman kirjautumista palveluihin.

JÄSENEKSI!

  

Kuka tahansa voi liittyä Lahden Setan jäseneksi.

 

Yhdistyksen jäsenenä tuet toimintaamme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavana kansalais- ja ihmisoikeusjärjestönä. Yhdistys ei ole mitään ilman jäseniään, joten jokainen on yhdistyksessä tärkeä. Lahden Setalle jäsenten maksamat jäsenmaksut ovat merkittävä omarahoituksen lähde, josta saatavilla tuloilla mahdollistetaan yhdistyksen maksuton kaikille avoin toiminta, jota on mm. monipuoliset vertais- ja harrasteryhmät ja erilaiset tapahtumat. Jäsenmäärä vaikuttaa myös yhdistyksen saamien avustusten määrään ja Lahden Setan vaikutusvaltaan kattojärjestö Seta ry:ssä.

 

Lahden Setan jäsenmaksu pidetään mahdollisimman alhaisena, ettei kenelläkään jäseneksi liittyminen jäisi rahasta kiinni. Jos kuitenkin voit ja haluat tukea yhdistystä varsinaista jäsenmaksua suuremmalla summalla, niin kannustamme teitä liittymään varsinaisen jäsenyyden lisäksi (tai sen sijaan) kannatusjäseneksi ja/tai lahjoittamaan yhdistykselle rahaa  Seta ry:n keräystilin kautta. Suuremmilla taloudellisilla resursseilla pystymme takaamaan laadukkaat palvelut myös jatkossa ja laajentamaan niitä entisestään.


Voit liittyä jäseneksi Jäsenlomake-linkin kautta ja maksamalla jäsenmaksun alla olevin tiedoin. Jäsenmaksun maksettuasi lähetämme sinulle jäsenkortin noin kuukauden kuluessa.

 

Vanhat jäsenet voivat ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista jäsenlomakkeen avulla. Vuodesta 2016 alkaen lähetämme jäsenyyden uusijoille vuositarran uuden jäsenkortin sijasta. Säilytä siis vanha jäsenkorttisi. Jos kortti on kulunut ja tarvitset uuden ilmoita siitä lomakkeen avulla.

>> Jäsenlomake

>> Jäsenedut

 

LAHDEN SETAN JÄSENMAKSUT VUONNA 2017

 

Varsinaiset jäsenet:            15 / 10€   

Alennettu jäsenmaksu on tarkoitettu opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja ase- tai siviilipalvelusta suorittaville sekä pienituloisille.

 

 

Monivuotinen jäsenyys:    40 € (3 vuotta)

Varsinainen jäsenmaksu on mahdollista maksaa kerralla kolmeksi vuodeksi. Jäsenmaksu tulee hieman halvemmaksi, kuin joka vuosi erikseen maksettaessa. Jäsenmaksusta ei tarvitse kolmeen vuoteen välittää ja jos jäsenmaksua kolmen vuoden aikana nostetaan, ei se vaikuta ennakkoon maksettuun jäsenyyteen. Monivuotinen jäsenyys säästää yhdistyksen resursseja sekä helpottaa vapaaehtoisten työtä.

 

 

Kultajäsenet:                        50€  

Kultajäsenyys sisältää varsinaisen jäsenyyden lisäksi sisäänpääsyn kaikkiin Lahden Setan vuoden 2017 aikana järjestämiin maksullisiin bileisiin (K18). Kultajäsenen jäsenkortin vuositarra on kullanvärinen.

 

 

Kannatusjäsenet:                30€ 

Kannatusjäsenyys on nimensä mukaisesti kannatusluontoinen jäsenmaksu, ja se ei oikeuta äänioikeuteen yhdistyksen kokouksissa. Saat halutessasi kuitenkin jäsenkortin, jolla voit hyödyntää jäsenetuja.

 

 

Alaikäinen jäsen:                     0€

Jos henkilö on varsinaiseksi jäseneksi liittyessään 15 - 17-vuotias, on jäsenyys ilmainen. Alaikäisen jäsenen tulee vuoden alussa uusia jäsenyytensä jäsenlomakkeen kautta, jotta jäsenyys pysyy voimassa. Kun alaikäinen varsinainen jäsen täyttää 18 -vuotta, on hän kyseisen vuoden loppuun asti vapautettu jäsenmaksusta. Maksuton jäsenyys koskee vain varsinaista jäsenyyttä.

 

 

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN 

Jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille alla olevin tiedoin.

Saaja: Lahden Seta 

Tilinumero: FI31 4212 0010 0914 58

BIC-koodi: ITELFIHH

Viitenumero: 12140

 

 

Jos maksaja on eri henkilö kuin jäseneksi liittyjä, lisää viestikenttään jäseneksi liittyvän henkilön nimi, tällöin ei käytetä viitenumeroa.

 

Jos maksat kerralla useamman jäsenmaksun lisää viestikenttään maksettujen jäsenmaksujen saajat ja heidän jäsenyysluokat, tällöin ei käytetä viitenumeroa.

 

Vuoden 2017 jäsentarra on voimassa vuoden 2018 tammikuun loppuun.