Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

BILEET

 

Lahden Setan bileet ovat kohtauspaikka seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille Päijät-Hämeen alueella. Bileisiin ovat tervetulleita kuitenkin ihan kaikki. Voit tulla mukaan riippumatta iästäsi, sukupuolestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi. Toimintaan osallistuaksesi Sinun ei myöskään tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Bileitä järjestetään vapaaehtoisten voimin. Jos haluat mukaan järjestelytoimikuntaan, ota yhteys info(a)lahdenseta.fi

 

 

FI/ENG

Uusivuosi on niin last season, siksi me vietämmekin Uudenvuoden Etkoja lauantaina 29.12.2018 klo 21 lähtien @ Solo Sokos Hotel Seurahuone. 

Kaikki ovat tervetulleita viettämään kimaltavan glitterin täyteistä Uuttavuotta Lahteen, bileet eivät ole vain jäsenille. Ohjelmassa rentoa illanviettoa kotibilehengessä, toivemusiikkia soittava DJ, lautapelejä, hyvää ruokaa. Tervetuloa mukaan!

Liput myy Lippu.fi.

Hinnat:
6,50 € peruslippu + Lippu.fi toimituskulu 1€
4,50 € jäsenlippu + Lippu.fi toimituskulu 1€
Liput ovelta tapahtumapäivänä 7,50€ peruslippu/ 5,50€ jäsenlippu.

Jäsenhintaiset liput on tarkoitettu Lahden Seta Ry:n sekä muiden Setan jäsenjärjestöjen jäsenille. Jäsenkortti tarkastetaan ovella.


Grafiikat: Graafinen suunnittelija Henna Iivanainen
www.henriikkaiivanainen.com
IG: @hennaiiv

Piazza sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa ja sinne on helppo tulla. DJ pitää bileet kuumana ja Lahden Seurahuoneen ravintolat ovat avoinna 04:00 saakka. Seurahuoneen tiloissa palvelee myös Trattoria italialaisia herkkuja kaipaaville ja nopeampaa snacksia tarjoava Bar & Bistro.

Bileet ok K-18.

Esteettömyys
Esteettömyys: Tiloissa on esteetön WC ja esteetön kulku. Lähin invapysäköinti löytyy Solo Sokos Hotel Seurahuoneen omasta parkkihallista, Sokoksen parkkihallista ja Aleksanterinkadun varresta.

Bileet järjestää Lahden Seta Ry. Tarkemmat tiedustelut: info@lahdenseta.fi.

//

ENG

New Year is soooo last season that we are organizing PRE NEW YEARS party at 29th of December at 9pm @ Solo Sokos Hotel Seurahuone. You don’t have to be a member of the organization to participate in the evening of fun.

Tickets can be bought in advance @ Lippu.fi.

Graphics: Graphic Designer Henna Iivanainen.

Piazza Nightclub is located right in the heart of Lahti and is easy to reach from the city center. The Seurahuone restaurants are open until 4 am. Next to our venue Piazza the restaurant Trattoria offers delicious Italian flavors and Bar & Bistro some easy snacks.

Age limit to the party is 18.

Accessibility:
Accessible toilet facilities and unobstructed access to the premises. The closest accessible parking is available at Solo Sokos Hotel Seurahuone’s own parking lot, Sokos parking lot and Aleksanterinkatu street.

Party is organized by Lahden Seta Ry. For further inquiries contact us at info@lahdenseta.fi.

 
 

 

PAIKKA VARATTUNA -ILLANVIETOT

Meille on paikka varattuna, tule mukaan:

la 14.7. klo 21 - 00:00, Teerenranta, Lahden matkustajasatama.

la 18.8. Lahti Pride 2018 Iltabileet klo 18 lähtien, Seurahuone Lahti.
la 15.9. klo 21 - 00:00, Bar & Bistro, Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti.
la 13.10. klo 21 - 00:00, Vanha Mestari, Aleksanterinkatu 23, 15110 Lahti
la 15.12. klo 21 - 00:00, paikka ilmoitetaan myöhemmin

Riittävän kauan kun olemme harmitelleet sitä, ettei Lahdessa ole mitään sateenkaarevaa/queer klubia tai illanviettopaikkaa, päätimme vallata sellaisen.

Starttaamme siis 14.7. "Paikka Varattuna" illat. Biletoimikunta varaa meille pöydän jostain paikallisesta illanviettopaikasta ja sopii esim. jotain ohjelmaa/etuja Lahden Setan jäsenkortilla. Tunnistat meidän pöydän pöytäkyltistä, jossa on tämä tapahtuman ananaskuva.

Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa etkojen merkeissä ja mahdollisesti jatkot, jos porukka on sillä tuulella. 

Ilmoitamme jokaisen illanviettopaikan erikseen, mutta laitattehan päivämäärät jo kalentereihin :) Katso lisää Facebook tapahtumasta!

 

 

 

Tänä vuonna järjestämme pikkujoulut Lahden Seta Ry:n jäsenille D-Klubilla Karjalankatu 16 as 2 perjantaina 7.12. klo 19-24:00. Pikkujoulut ovat K-18 ja ilta on vain Lahden Setan jäsenille, mutta aveciksi voi tuoda myös jonkun muun Setan jäsenjärjestön jäsenen. Jäsenkortti näytetään ovella.

Jouluherkkujen lisäksi ohjelmassa on leikkimielisiä kilpailuja, musaa ja yhdessäoloa.

Gay Joe -baari on auki ja palvelee pikkujouluihin osallistuvia koko illan ajan. Hartwall tarjoaa iloiset pikkujoulujuomat.

Ilmoittauduthan pikkujouluihin viimeistään 30.11. mennessä laittamalla sähköpostia info(a)lahdenseta.fi!

Tervetuloa ♥

T: Pikkujoulutiimi eli Lahden Setan hallitus

///
Graafinen suunnittelu: Henna Iivanainen

 

Tapahtuma Facebookissa!