Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYSTIEDOT

 

info(a)lahdenseta.fi

puheenjohtaja(a)lahdenseta.fi

p.044 2397854 

 

Postiosoite: PL 4, 15101 Lahti

Y-tunnus 2714771-5

 

Yhdistyksen pankkitili:

Helmi Säästöpankki

FI31 4212 0010 0914 58

BIC-koodi: ITELFIHH

Jäsenmaksut viite: 12140

Lahjoitukset viite:  12195

Muut viite:             12331

 

Lahden Setan löytää facebookistaTwitteristä ja 

Instagramista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä edellä mainittuja sosiaalisen median palveluita voit seurata niitä myös täältä ilman kirjautumista palveluihin.

BILEET

 

Lahden Setan bileet ovat kohtauspaikka seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille Päijät-Hämeen alueella. Bileisiin ovat tervetulleita kuitenkin ihan kaikki. Voit tulla mukaan riippumatta iästäsi, sukupuolestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi. Toimintaan osallistuaksesi Sinun ei myöskään tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Bileitä järjestetään vapaaehtoisten voimin. Jos haluat mukaan järjestelytoimikuntaan, ota yhteys info(a)lahdenseta.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GAYER THINGS HALLOWEEN

 

Upean pelottavat Gayer Things Halloween bileet vietetään 4.11. klo 21:00 alkaen Tirrassa (Loviisankatu 8, 15100 Lahti). Tapahtuma Facebookissa!

 

Tällä kertaa Lahden Setan perinteeksi muodostuneet Halloween -bileet tuovat legendaariseen Tirraan oman rinnakkaistodellisuuden Stranger Things -hengessä. Ota oma Elevenisi mukaan ja tulkaa bailaamaan yhden illan upside downiin. Kaivetaan siis teeman mukaisesti vilkkuvat jouluvalot esiin ja lähdetään porukalla kokemaan kylän parhaat Halloween meiningit!

 

Ohjelmassa paras ASU+MEIKKI kilpailu, meikkitaitelija Petro Heinisuon Halloween meikkejä ja vaikka mitä muuta. Musiikista vastaa DJ.

 

K18

 

Liput:

4 € Setan jäsenkortilla

/ 8 € muut

 

Jos liityt Lahden Setan jäseneksi bileissä pääset ilmaiseksi sisälle. Jäsenyyden hinta loppuvuodelle 7€ tai monivuotinen jäsenyys 40 € (3 vuotta), voimassa loppuvuoden + 3 seuraavaa vuotta.

 

Varaathan mukaan käteistä ja mielellään tasarahan, koska se nopeuttaa lipunmyyntiä. Kiitos.

 

Grafiikat: Graafikko Maro Järvinen.

 

Sheila LIVE IN 10-vuotisjuhlakiertue

 

Dragtaiteilija Sheilan 10-vuotisjuhlakiertue starttaa myös tällä viikolla ja meidät on kutsuttu mukaan!

 

Esitys on taidokkaasti hiottu kokonaisuus, jossa yhdistyvät humoristiset ja tunnetut näköishahmot, taitavat tanssijat, maagisen nopeat vaatteiden vaihdot sekä valoshow teatterin keinoin. Sheila on kiistatta yksi Suomen kirkkaimpia dragartisteja ja hänen Talent Suomi– ohjelmasta tuttu Quick Change – vaatteiden pikavaihtonumero – on ainoa laatuaan tällä hetkellä Suomessa! Sheilan hahmon takana on viihdetaiteilija Antti Taipale.

 

Lahden Setan jäsenille on tarjolla liput Sheilan 10-vuotisjuhlakiertueen Lahden Vaahterasalin esitykseen 4.11. alennushinnalla 24,50€!

(Liput lippu.fi ja R-kioskeista kautta maan, osta opiskelijalippu ja esitä Lahden Setan jäsenkortti lipuntarkistuksen yhteydessä).

 

Samana iltana juhlitaan Tirrassa Gayer Things Halloweenia, joten nyt on mahtava tilaisuus vetää pidemmän kaavan mukaan: alkuillasta timanttinen drag show Halloween asussa ja sen jälkeen party on <3

 

meikkitaitelija Petro Heinisuolta