Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

BILEET

 

Lahden Setan bileet ovat kohtauspaikka seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille Päijät-Hämeen alueella. Bileisiin ovat tervetulleita kuitenkin ihan kaikki. Voit tulla mukaan riippumatta iästäsi, sukupuolestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi. Toimintaan osallistuaksesi Sinun ei myöskään tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Bileitä järjestetään vapaaehtoisten voimin. Jos haluat mukaan järjestelytoimikuntaan, ota yhteys info(a)lahdenseta.fi

 
 

 

PAIKKA VARATTUNA -ILLANVIETOT

Meille on paikka varattuna, tule mukaan:

la 14.7. klo 21 - 00:00, Teerenranta, Lahden matkustajasatama.

la 18.8. Lahti Pride 2018 Iltabileet klo 18 lähtien, Seurahuone Lahti.
la 15.9. klo 21 - 00:00, Bar & Bistro, Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti.
la 13.10. klo 21 - 00:00, Vanha Mestari, Aleksanterinkatu 23, 15110 Lahti
la 15.12. klo 21 - 00:00

Riittävän kauan kun olemme harmitelleet sitä, ettei Lahdessa ole mitään sateenkaarevaa/queer klubia tai illanviettopaikkaa, päätimme vallata sellaisen.

Starttaamme siis 14.7. "Paikka Varattuna" illat. Biletoimikunta varaa meille pöydän jostain paikallisesta illanviettopaikasta ja sopii esim. jotain ohjelmaa/etuja Lahden Setan jäsenkortilla. Tunnistat meidän pöydän pöytäkyltistä, jossa on tämä tapahtuman ananaskuva.

Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa etkojen merkeissä ja mahdollisesti jatkot, jos porukka on sillä tuulella. 

Ilmoitamme jokaisen illanviettopaikan erikseen, mutta laitattehan päivämäärät jo kalentereihin :) Katso lisää Facebook tapahtumasta!

 

 

 

 

FI/ENG
 
Järkyttävän kamalan lahtelainen TROUBLED HALLOWEEN Solo Sokos Hotel Seurahuoneella 3.11.2018 klo 21 lähtien. Ohjelmassa häiriintyneet uv -bileet, dragia ja hyvää musiikkia. Ohjelmaa juontaa upea ja viiltävien kiljahdusten saattelema Drag Queen Trouble ja DJ setistä vastaa DJ Slaya Bit. Tapasit heidät molemmat jo Lahti Pride 2018 Iltabileissä joten tiedät, että upea ilta tulossa!
 
Lahden Setan järjestämät, vuosittaiseksi perinteeksi muodostuneet Halloween bileet järjestetään nyt jo kahdeksatta kertaa. Kaikki ovat tervetulleita viettämään queer Halloweenia Lahteen, bileet eivät ole vain jäsenille.
 
 
Hinnat:
10€ peruslippu + Lippu.fi palvelupalkkio 1,50€
8€ jäsenlippu + Lippu.fi palvelupalkkio 1,50€
EARLY BIRD JÄSENLIPPU MYYNNISSÄ VAIN 10.9.-30.9. HINTAAN 5€ + Lippu.fi palvelupalkkio 1,50€
Liput ovelta tapahtumapäivänä 3.11. klo 21 lähtien 15€.
 
Jäsenhintaiset liput on tarkoitettu Lahden Seta Ry:n sekä muiden Setan jäsenjärjestöjen jäsenille. Jäsenkortti tarkastetaan ovella.
 
Grafiikat: Graafinen suunnittelija Graafikko Maro Järvinen
 
Piazza sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa ja sinne on helppo tulla. DJ pitää bileet kuumana ja Lahden Seurahuoneen ravintolat ovat avoinna 04:00 saakka. Seurahuoneen tiloissa palvelee myös Trattoria italialaisia herkkuja kaipaaville ja nopeampaa snacksia tarjoava Bar & Bistro.
 
Bileet ok K-18.
 
Esteettömyys
Esteettömyys: Tiloissa on esteetön WC ja esteetön kulku. Lähin invapysäköinti löytyy Solo Sokos Hotel Seurahuoneen omasta parkkihallista, Sokoksen parkkihallista ja Aleksanterinkadun varresta.
 
Bileet järjestää Lahden Seta Ry. Tarkemmat tiedustelut: info@lahdenseta.fi.
 
//
 
ENG
 
Gut-wrenchingly amazing TROUBLED HALLOWEEN -party at Sokos Hotel Seurahuone at 3rd of November 2018 from 9pm. We offer UV-party, drag show and great music. Our gorgeous hostess Drag Queen Trouble and DJ Slaya Bit will make sure that the evening really is TROUBLED. This is the 8th Halloween party organized by Lahden Seta Ry and everyone is warmly welcome. You don’t have to be a member of the organization to participate in the evening of fun.
 
Piazza Nightclub is located right in the heart of Lahti and is easy to reach from the city center. The Seurahuone restaurants are open until 4 am. Next to our venue Piazza the restaurant Trattoria offers offers delicious Italian flavors and Bar & Bistro some easy snacks.
 
Tickets 15/11,5/9,5 € (from the door/normal price/discount to all membership cards of Seta) from Lippu.fi.
EARLY BIRD tickets for members are available only 10.9.-30.9. Price 5€ + Lippu.fi service fee 1,50€.
 
Party is K-18
 
Accessibility
Accessible toilet facilities and unobstructed access to the premises. The closest accessible parking is available at Solo Sokos Hotel Seurahuone’s own parking lot, Sokos parking lot and Aleksanterinkatu street.
 
Party is organized by Lahden Seta Ry. For further inquiries contact us at info@lahdenseta.fi.

 

Facebook tapahtuma/ Facebook event!

 

 

Tänä vuonna järjestämme pikkujoulut Lahden Seta Ry:n jäsenille D-Klubilla Karjalankatu 16 as 2 perjantaina 7.12. klo 19-24:00. Pikkujoulut ovat K-18 ja ilta on vain Lahden Setan jäsenille, mutta aveciksi voi tuoda myös jonkun muun Setan jäsenjärjestön jäsenen. Jäsenkortti näytetään ovella.

Jouluherkkujen lisäksi ohjelmassa on leikkimielisiä kilpailuja, musaa ja totta kai joulupukki myös vierailee juhlassa jakamassa paketteja. Pukinsäkkiin kannattaakin varata mukaan edullinen lahja.

Gay Joe -baari on auki ja palvelee pikkujouluihin osallistuvia koko illan ajan. Hartwall tarjoaa iloiset pikkujoulujuomat.

Ilmoittauduthan pikkujouluihin viimeistään 30.11. mennessä laittamalla sähköpostia info(a)lahdenseta.fi!

Tervetuloa ♥

T: Pikkujoulutiimi eli Lahden Setan hallitus

///
Graafinen suunnittelu: Henna Iivanainen

 

Tapahtuma Facebookissa!