Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYSTIEDOT

 

info(a)lahdenseta.fi

puheenjohtaja(a)lahdenseta.fi

p.044 2397854 

 

Postiosoite: PL 4, 15101 Lahti

Y-tunnus 2714771-5

 

Yhdistyksen pankkitili:

Helmi Säästöpankki

FI31 4212 0010 0914 58

BIC-koodi: ITELFIHH

Jäsenmaksut viite: 12140

Lahjoitukset viite:  12195

Muut viite:             12331

 

Lahden Setan löytää facebookistaTwitteristä ja 

Instagramista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä edellä mainittuja sosiaalisen median palveluita voit seurata niitä myös täältä ilman kirjautumista palveluihin.

TULE VAPAAEHTOISEKSI

 

Lahden Setan toiminta pyörii kokonaan vapaaehtoisvoimin. Tapahtumien, toimintojen ja palvelujen pyörittämiseen tarvitaan innokkaita vapaaehtoisia!

 

Tarjolla on monenlaista työtä:

 

-ryhmänohjaaja
-kouluttaja
-tapahtumien ja bileiden järjestäminen
-viestintätiimi
-hallitustyöskentely
-mitä ikinä keksitkään tehdä!

 

AVOINNA OLEVAT VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

 

EDUSTAJAHAKU LAHDEN SETAN HALLITUKSEEN KAUDELLE 2018

 

Oletko kiinnostunut järjestötoiminnasta? Haluatko vaikuttaa yhteisiin asioihin ja samalla tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin? Oletko yhteistyökykyinen, eteenpäin katsova ja valmis sitoutumaan vähintään vuodeksi vapaaehtoistyöhön. Lahden Setan hallituksen jäsenen tehtävät voisivat sopia sinulle. Jos sinulla on vähintään muutama tunti kuukaudessa aikaa, jo hallussa jokin erikoistaito tai halua oppia uusia taitoja niin meillä voisi olla hommia sinulle.  


Hallituksen työtehtäviä ovat esimerkiksi talouteen, kirjanpitoon ja hallintoon liittyvät asiat, viestintä ja tiedottaminen, jäsenhankinta ja jäsenrekisterin ylläpito, johtaminen ja asioiden organisointi, tapahtumien järjestäminen, sidosryhmäyhteistyö, varojen käyttö ja päätösten tekeminen. Työtehtävistä on sovittavissa jokaisen henkilökohtaiseen ajankäyttöön sopivia rooleja.  


Vapaaehtoistehtävistä ei makseta palkkaa eikä palkkioita, mutta työhön liittyvät kulut korvataan. Jokaiseen työtehtävään perehdytetään ja paljon tukea on tarjolla mm. kattavien Setan järjestämien koulutusten, aikaisempien toimijoiden ja muiden Setan jäsenjärjestöjen toimijoiden kautta. 


Pääasia meille on, että kaikilla vapaaehtoisesti työtä yhdistyksen eteen tekevillä henkilöillä on hyvä olla ja kivaa tehdä hommia.  Jokainen yhdistyksen arvot allekirjoittava on tervetullut mukaan sellaisena kuin on.  


Jos kiinnostuit työtehtävistä tai haluat lisätietoja voit olla yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan Janne Siltaseen puheenjohtaja@lahdenseta.fi tai 044 2397854. Lopullisen valinnan ensi vuoden toimijoista tekevät yhdistyksen jäsenet syyskokouksessa vuoden lopulla.

 

VERKKOSIVUJEN UUDISTAJA

 

Lahden Seta Ry:n internetsivut uudistetaan talven 2017 ja kevään 2018 aikana. Etsimmekin nyt uudistuville nettisivuillemme tekijää. Tehtävä toteutetaan vapaaehtoistehtävänä yhdessä Lahden Seta Ry:n puheenjohtajan ja tiedottajan kanssa. Verkkosivut on mahdollista toteuttaa myös esimerkiksi opinnäytetyönä ja olemme valmiit antamaan hyvin vapaat kädet uudistajalle. Meillä on käytössä https://www.hostingpalvelu.fi/.

 

Tiedustelut ja hakemukset yhdistyksen puheenjohtajalle Janne Siltaselle: puheenjohta-ja@lahdenseta.fi tai 044 2397854.
Tämänhetkiset nettisivut: http://www.lahdenseta.fi/.

 

Tehtävä toteutetaan palkattomana vapaaehtoistehtävänä ja suunnitellaan tehtävään valitun hakijan aikataulut huomioiden.

 


TIEDOTTAJA

Lahden Seta Ry etsii idearikasta ja organisointikykyistä TIEDOTTAJAA

 

Tehtäviin kuuluu:

- Lahden Seta Ry:n kuukausittaisen jäsenkirjeen kasaaminen yhteistyössä puheenjoh-tajan kanssa

- Lahden Seta Ry:n ja Lahti Pride –tapahtuman nettisivujen päivitys

- Sosiaalisen median sisällöntuotanto (kuvaaminen, kirjoittaminen, kampanjoiden ideointi)

- Sosiaalisen median tilien hallinnointi (Facebook, Instagram, Twitter)

- Tapahtumatiedotus ja avustus kannanotoissa yms.

 

 

Tehtävänkuvaa voidaan muokata tekijän mielenkiinnon ja kokemuksen mukaan. Lahden Seta Ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Tehtävä toteutetaan palkattomana vapaaehtois-tehtävänä.

 

 

Tiedustelut ja hakemukset yhdistyksen puheenjohtajalle Janne Siltaselle: puheenjohta-ja@lahdenseta.fi tai 044 2397854.
Tämänhetkiset nettisivut: http://www.lahdenseta.fi/.

 


RYHMÄNVETÄJÄ

 

Vuoden 2018 Olkkari-iltoihin etsitään vetäjiä nykyisten rinnalle.

 

Olkkari illan vetäjä vastaa illan kulusta, mahdollisesta ohjelmasta ja tarjoilujen esille laitosta yms. Ohjelman ideoinnissa pääsee käyttämään omaa luovuuttaan, mutta ohjelmaa ei tarvitse kehitellä joka viikolle, toisinaan kahvittelu ja jutustelu riittävät. Uusi ohjaaja voi ottaa oman halunsa mukaan vastuulleen 1-4 kertaa kuukaudessa.

 

Jos olet kiinnostunut Olkkari-iltojen järjestelytehtävistä, olethan yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan Janne Siltaseen: puheenjohtaja@lahdenseta.fi tai 044 2397854.

 

 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ole meihin yhteydessä Facebookissa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info(a)lahdenseta.fi.